Cotonti / Open Source PHP Content Management FrameworkContent Management Framework

Forums / Cotonti / Extensions / Support / Plugin Thanks does not work with pages?

foxhound
#1 2012-09-06 09:01

I am adding the Thanks plugin to my new website but it does not work 100% right. Unless of course i am doing something wrong but I checked it with Nemesis and it has the same behaviour there.

I have added a thanks button to my pages, so anyone can thank the author of the page for his work. That works just fine, if I thank the page owner he gets thanks +1.
However, if I view the thanks details page ( index.php?e=thanks&user=1 ) the category and Item (name of page) are not displayed.

I have also added the thanks button to forum posts. There it works just fine, both in forum posts as well as the "thanks details page".

It seems to just not work fully for pages? Is this due to the plugin being outdated? I also noticed here on this website it does not show thanks on pages (I just thanked trustmaster). If I thank an author on a page I can not find the thank in the thanks details page, its not even listed.
On my new site its listed with time and date, but it is missing the category and link to the actual page.

Any assistance would be appreciated.

PS:
Not sure if you are aware of this but the debug mode on this website is still active. Maybe you did that on purpose? Maybe not.....just a headsup.

<img src="http://www.armaholic.com/datas/thumbs/green-sea-battalion-uniforms-version-03-preview_4.jpg" alt="green-sea-battalion-uniforms-version-03-" />
Trustmaster
#2 2012-09-06 19:56

Thanks, I didn't notice this bug before. It was probably introduced in one of the recent changes because page thanks worked fine before that. I'll check it.

May the Source be with you!
foxhound
#3 2012-09-07 15:32

Glad my report was usefull to you. Awaiting a fixed versioon I will keep this plugin installed. I think I like it and for a community site it is very nice to let people show their appreciation.

<img src="http://www.armaholic.com/datas/thumbs/green-sea-battalion-uniforms-version-03-preview_4.jpg" alt="green-sea-battalion-uniforms-version-03-" />
Trustmaster
#4 2012-09-08 16:51

Fixed, you can download the latest version with the fix here.

May the Source be with you!
foxhound
#5 2012-09-15 13:20

Yes, it looks like it is working correctly now. Thanks for fixing!

<img src="http://www.armaholic.com/datas/thumbs/green-sea-battalion-uniforms-version-03-preview_4.jpg" alt="green-sea-battalion-uniforms-version-03-" />
Kabak
#6 2014-10-24 22:18

Modified:  Thanks from thankful users posted right under posts.