Cotonti / Open Source PHP Content Management FrameworkContent Management Framework

Forums / Cotonti / General / Forum / bbcode "error"?

Kingsley
#1 2012-01-18 14:06


Donator
Thanked: 7 times

The 'error' below popped up when I posted a new message on my forums:

Warning: usort() [function.usort]: The argument should be an array in /home/p34426/domains/killbox1alpha.nl/public_html/plugins/bbcode/inc/bbcode.functions.php on line 387

nothing strange to find in the post. it is visible, didn't do anything else besides give the above error.
Dunno where it's coming from, but maybe it's important to you guys..

Added 11 minutes later:

btw, the error stay on top of the forums:

http://www.killbox1alpha.nl/index.php?e=forums&m=posts&q=1&n=last#bottom


This post was edited by Kingsley (2012-01-18 14:18, 3 years ago)
lukgoh
#2 2012-01-18 14:24


Members
Thanked: 12 times

I think you need to check to see if you are parsing bb code in your forum pages and if you are if you have CKEditor installed as I think I causes conflicts?

Kingsley
#3 2012-01-18 14:26


Donator
Thanked: 7 times

again.. aaaaawwww... wtf is that? just have set it correctly with the help of trust just 4 days ago.. fuck fuck fuck..

lukgoh
#4 2012-01-18 14:29


Members
Thanked: 12 times

Go to your extensions or plugins (still dont know what version of Cotonti you are running) and just see if you have CKEditor installed or MarkItUp or both. If you have both, uninstall CKEditor if you want to continue using bb code or uninstall MarkItUp if you want to use html parsing instead of bb. Either way you can't have both editors installed because they conflict and I think CKEditor only does html not bb. I could be wrong though.

Kingsley
#5 2012-01-18 14:31


Donator
Thanked: 7 times

I know and Ck editor isn't even on there.. checked all bbcode/paring stuff and everything is set to markitup.

lukgoh
#6 2012-01-18 14:40


Members
Thanked: 12 times

Okay so we can rule out conflict problems, thats a start. Let's take a look at the bbcode.functions.php on line 387 to see exactly what it is doing.

Added 4 minutes later:

usort($cot_smilies, 'cot_smcp');
Kingsley
#7 2012-01-18 14:45


Donator
Thanked: 7 times

Mwah, just copied my whole localhost to live site.. problem is gone now..

lukgoh
#8 2012-01-18 14:46


Members
Thanked: 12 times

And btw, I do not see the error when looking at your site.

Added 17 seconds later:

Okay. lol. that will be why.

Kingsley
#9 2012-01-18 14:46


Donator
Thanked: 7 times

see previous post.. :)

but thx anyway

lukgoh
#10 2012-01-18 14:48


Members
Thanked: 12 times

No problem. It is interesting I have seen in the past that people have problems on their localhost that do not appear on live sites and vice verser...

Trustmaster
#11 2012-01-19 07:23


Administrators
Thanked: 231 times

It seems it can't read images/smilies/set.js on your localhost properly. Is json PHP extension installed?

May the Source be with you!
GHengeveld
#12 2012-01-19 14:42


Team
Thanked: 50 times

I think i saw you using xampp. I normally use wamp and I've never had such problems. Maybe you should try wamp instead.
Formerly known as Koradhil
Kingsley
#13 2012-01-19 19:12


Donator
Thanked: 7 times

just installed it, will give it a go.. but why, isn't xampp any good?


This post was edited by Kingsley (2012-01-19 20:57, 3 years ago)
GHengeveld
#14 2012-01-20 04:02


Team
Thanked: 50 times

No idea, never used it. Its Apache so shouldn't be a problem but i think you just didn't have it configured properly.
Formerly known as Koradhil
elfrenazo
#15 2012-01-20 08:56


Donator
Thanked: 6 times

http://www.chsoftware.net/en/mowes/mowesportable/mowes.htm

easy and comfortable, in a single folder